E-mail: welcome@bodyupgrade.ro | Mobil: 0722 908 450

BodyUPgrade 60 days challenge
BODYUPGRADE 60 days challenge
este un program complex de antrenamente conceput ca să te ajute să îți îmbunătățești performanțele fizice şi abilităţile funcţionale, să scapi de surplusul de masă de grăsime și să îți construiești masa musculară.

Programul se desfăşoară timp de 60 zile și cuprinde 3 sesiuni de antrenament de grup/săptămână, de câte 50 minute fiecare.

Principiul antrenamentului se bazează pe HIIT (High Intensive Interval Training) şi combină diverse forme de exerciţii, folosindu-se cu preponderenţă greutatea propriului corp.

BODYUPGRADE 60 days challenge cuprinde elemente de Tabata, MMA şi antrenamentul unităţilor militare de elită, adoptă forme de exerciţii care antrenează simultan cele două extreme: cea aerobă (rezistenţa) şi anaerobă (de mare intensitate şi explozivă). Rezultatele vor fi deopotrivă arderea grăsimilor, tonifierea, definirea, dar şi creşterea rezistenţei, a agilităţii, echilibrului.

Programul este conceput astfel încât persoane cu grade diferite de pregătire fizică sunt compatibile, se antrenează împreună şi fiecare reuşeşte să îşi maximizeze nivelul personal de fitness. Nu este necesară o pregătire fizică anterioară, însă vei observa  îmbunătățirea continuă a nivelului de rezistență și abilităților fizice.
Pentru obţinerea unor rezultate optime, participanţii sunt consiliaţi în privinţa antrenamentului individual în perioada dintre orele de antrenament, cu recomăndari pentru o alimentaţie echilibrată, o hidratare adecvată şi odihnă suficientă.

Prin exerciţii noi la fiecare antrenament, se arde de trei ori mai multă grăsime decât la antrenamentele convenționale folosind jumătate din energie și se maximizează rezultatele participanților prin folosirea greutății corpului.

ORE DEMONSTRATIVE

Te aşteptăm la o lecţie demonstrativă gratuită ca să îți explicăm conceptul acestui tip de antrenament și să te antrenezi alături de echipa BODYUPGRADE 60 days challenge ca să vezi dacă îți place și ți se potrivește. Te poţi programa telefonic la numărul 0722.908.450.

TE AȘTEPTĂM SĂ ÎNCERCI