E-mail: welcome@bodyupgrade.ro | Mobil: 0722 908 450

program_mame_cover_1

Este important să fii trup şi suflet alături de puiul tău din primele momente împreună, însă la fel de important atât pentru el, cât şi pentru tine  este ca tu să fii o mamică plină de energie. Deşi nimic nu se compară cu bucuria cu care cel mic îţi umple sufletul, vine un moment în care începi să te gândeşti şi la tine şi la ce poţi face pentru a-ţi recăpăta silueta sau, de ce nu, chiar să ajungi în cea mai bună formă fizică în care ai fost vreodată.

Da, se poate! Este testat şi confirmat de câteva dintre participantele la programul nostru care au ales antrenamentele BODYUPGRADE 60 days challenge pentru a scăpa de kilogramele în plus cu care au rămas după naştere. Poţi citi aici ce spune Raluca, una dintre participantele la BODYUPGRADE 60 days challenge şi care face parte din echipa noastră de mai bine de un an şi jumătate. Rezultatele pe care le-a obţinut în urma antrenamentelor şi schimbările prin care a trecut, atât la nivel fizic, cât şi psihic au determinat-o să continue şi să includă antrenamentele în programul ei obişnuit.

Aşa s-a născut ideea de a crea un concept special de antrenamente dedicat proaspetelor mame, cu exerciţii speciale care se concetrează pe zonele în care sarcina şi-a pus amprenta, cu o intensitate adaptată situaţiei delicate a acestora.

Vei observa pe parcursul antrenamentelor că vei reuşi să reduci din kilogramele cu care ai rămas după sarcină, că tonusul tău muscular, în special cel al muşchilor abdominali (cei mai afectaţi în timpul sarcinii) se va îmbunătăţii vizibil, vei avea mai multă energie şi o stare de spirit mult mai bună. În plus este cunoscut faptul că sportul reduce nivelul de stres şi previne instalarea sau ameliorează depresia postpartum cu care multe dintre proaspetele mame se confruntă.

Te aşteptăm la BODYUPGRADE Fit Mom 60 days challenge pentru 2 luni de antrenamente care îţi vor redefini nu numai corpul, cât şi percepţia despre sport.

Este bine să ştii că ai nevoie de acordul medicului înainte de a începe antrenamentele. În general, după o naştere naturală poţi urma un program de antremente la o lună după naştere, iar în cazul în care ai trecut printr-o operaţie de cezariană, perioada de recuperare poate fi ceva mai lungă. Cel mai bine ar fi să te consulţi cu medicul tău înainte.

Important de ştiut!

  • antrenamentele se desfăşoară în Studioul BODYUPGRADE din zona Piaţa Victoriei, Str. Dragoslavele 2, într-o zonă foarte uşor accesibilă cu orice mijloc de transport în comun. (aici găseşti coordonatele noastre)
  • programul de antrenamente BODYUPGRADE Fit Mom 60 days challenge se desfăşoară pe durata a 8 săptămâni, cu o frecvenţă a antrenamentelor de 3 ori pe săptămână. Poţi citi mai multe despre antrenamentele BODYUPGRADE 60 days challenge aici.
  • un antrenament durează 60 de minute și este foarte important să ajungi la ore de 3 ori pe săptămână..
  • este bine să ai un echipament adecvat care să nu îţi restrângă mişcările, dar care să îţi ofere susţinerea necesară şi încăltăminte de sport comodă, cu o talpă puțin mai groasă (pentru a preveni durerile articulare).
  • intensitatea exerciţiilor creşte treptat, iar Robert va fi atent la fiecare în parte şi te va încuraja să faci mişcările corect şi în ritmul care îţi este ţie confortabil. Totuşi te rugăm să anunţi imediat ce simţi durere sau disconfort.

Programul orelor de antrenamente BODYUPGRADE Fit Mom

  • Clasele se formează la cerere

Detalii şi înscrieri

  • Ne poţi contacta folosind formularul de contact de aici
  • Poți lua legătura direct cu Robert la numărul de telefon 0722.908.450 sau îi poți scrie direct pe adresa robert@robertdinescu.ro. Îți va răspunde în cel mai scurt timp.
  • Ne găsești și pe Facebook aici unde ne poți trimite un mesaj sau lăsa un comentariu.