E-mail: welcome@bodyupgrade.ro | Mobil: 0722 908 450

Testimoniale

Sală de fitness...Cum să merg eu la sală? Adică să mă schimb în vestiar cu alte femei sau fete care probabil arată de milioane si care se uită la mine, o fată durdulie cu colac de salvare in jurul burții...nu, asta nu se poate! Așa gandeam înainte să ajung la BODYUPGRADE. BODYUPGRADE este o sala unde dacă te duci, chiar obții ceea ce ti-ai propus. Am ajuns aici printr-o cunoștință care ne-a spus, mie si mamei mele, căci merge si ea, că in urma antrenamentelor a reușit să ajungă într-o formă mult dorită și să se simtă bine în pielea ei. Așadar, în luna noiembrie a anului 2015, am fost la primul antrenament. Nu o să uit niciodată cum s-a prezentat antrenorul ”Robert De Niro” și cum mi-a spus ca rezultatele se vor vedea abia după primele luni. Pot spune că eram puțin descurajată, deoarece, văzând că pe internet circulau tot felul de anunțuri care spuneau că ”în numai două săptămâni poți avea corpul mult dorit”, credeam că așa voi fi și eu. Abia mai târziu mi-am dat seama că toate acestea sunt făcute ca să-ți ia ochii și că de fapt sunt o mare minciună. Am realizat acest lucru când am început să muncesc în sală cu adevărat și am văzut că nu e chiar atât de ușor. Antrenamentele lui Robert sunt complexe, acesta e cuvântul potrivit. Sunt ore de Circuit Functional, cu sfori, elastice, Bosu, TRX, gantere, inele și altele, ceea ce solicită toate grupele de mușchi. De asemenea, circuitul cardio, care este preferatul meu, este și foarte solicitant...sari, te târăști, mai faci o flotare, două, trei, alergi și tot așa. La început era destul de greu să fac exercițiile, erau multe pe care nici nu puteam să le fac. Un bun exemplu sunt inelele. Aceleași inele care sunt in parcurile pentru copii, le găsești și în sălile de fitness. Când le-am văzut, am zis că le fac imediat,dar...țeapă! Nu a fost chiar atât de simplu. Mi-a luat două luni până am reușit, iar în momentul de față mă pot lăuda că merg pe ele cu fața, dar și cu spatele 😉 Da...Cele mai frumoase momente sunt acelea când Robert iti spune ”Bravo! Ești un sportiv adevărat”. Toți cei care venim aici, la sală, o facem în primul rând ca să ne simțim bine și pentru a fi sănătoși, deoarece sportul te ajută foarte mult să te menții sănătos de-a lungul vieții. A! Un lucru pe care am uitat să-l menționez, pentru unele persoane important, pentru altele mai puțin, este că aici te vei simți bine indiferent de aspect, greutate, înălțime, pentru că toți suntem un grup care venim să lucrăm, să transpirăm împreună. Acum, după aproape doi ani, am reușit să ajung la aspectul la care visam, realizând cât de benefic este sportul.  
Ruxandra Motounu
După o pauză de aproape 10 ani fără sport, ani în care am încercat să-mi regăsesc obiceiul de a face mișcare trecând pe la vreo 6 săli mai mult sau mai puțin cunoscute din București, l-am găsit pe Robert. Factorul principal care mă oprea de fiecare dată, faptul că mă plictisesc incredibil de repede de orice activitate care aduce a "rutină" a dispărut complet. Am reușit să mă țin de BODYUPGRADE pentru că devine din ce în ce mai interesant de la oră la oră, iar progresul se vede de la săptămână la săptămână. Dorm mai bine, mă mișc mai bine, respir și gândesc mai bine de un an și câteva luni. M-am obișnuit să primesc complimente din cele mai neașteptate surse (cel mai recent a venit de la medicul de familie), dar cel mai important lucru e felul în care mă simt. 50 de minute de 3 ori pe săptămână înseamnă puțin, dar aduc mult. E ca un concurs cu tine însuți la care, dacă participi, n-ai cum să ieși decât învingător.
Dana Pascu
Nu este puțin lucru să reușești să slăbești 14 kg în mai puțin de 6 luni. Și fără piei atârnate și musculatură flască. Iar acum, după 3 ani de antrenamente constante, a devenit dependență, stil de viață. Uneori, în călătorii, când mai ajungi la sala de fitness a hotelului, am impulsul de a-i corecta pe cei din jur tocmai pentru că am înțeles de la Robert cât de important este ca mișcările să fie corecte. Este important atât pentru eficiența antrenamentului, cât și pentru sănătatea articulațiilor. Povestea detaliată a Ralucăi la BODYUPGRADE 60 days challenge o puteți citi aici.
Raluca Isipciuc
În 7 luni la BODYUPGRADE, flotările pe podea au devenit cam banale, aşa că m-am urcat pe patru mingi să fie mai dificil. Merg pe inele ca prin parc, fac flotări una după alta, merg pe sub multe gărduleţe în planşă, sar în lungime, duc genunchii la piept legată fiind cu elastice, fac cam tot ceea ce nu credeam că am forţă şi energie să fac vreodată. Şi mă antrenez intens timp de o oră, cu pauze foarte scurte. Pentru că acum pot, pentru că în atâtea ore de antrenament am dobândit musculatura necesară să mă ajute, am învăţat corect de la Robert ce am de făcut şi am căpătat rezistenţă să fac faţă şi orelor de cardio şi orelor de circuit. Iar atunci când simt că nu mai pot, ştiu că e Robert acolo să mă ţină pe drumul cel bun. Citește mai multe aici.
Alina Marcu
Pot să mă consider o norocoasă pentru că am avut ocazia să particip la programul BODYUPGRADE cu Robert Dinescu. Este un program deosebit, deoarece este antrenant, eficient, oferind rezultate vizibile. Acest program mi-a oferit posibilitatea de a-mi depăși și evalua limitele propii și mai ales onoarea de a fi antrenata de Robert Dinescu, unul dintre cei mai buni antrenori personali. Cu BODYUPGRADE și multă voință, rezultatele se văd și sunt fericită. Mulțumesc, Robert Dinescu!
Cristina Caleala
Acest program mi-a oferit ocazia de a-mi depăși forțele proprii, acest lucru se datorează în mod special lui Robert care m-a determinat să lucrez cu perseverență și ambiție toate exercițiile din cadrul programului. Sunt bucuroasă că în numai o lună am ajuns la performanța de a avea o musculatură bine tonifiată.
Nicoleta Ciucan